dissabte, de maig 31

Patata



Monografies



Patates braves
Patata i monjeta
Amanida de patata
Patates fregides
Pastís de patata
Puré de patata
Patates al vapor
Patates al forn
Truita de patata
Patates bollides, al vapor, amb pell, sense pell
patates noves, blanques i rojes......
..........



Serà veritat alló que deia la Trinca????

Diu la teoria de l'evolució, que venim dels micos, quina aberració ! I és evident que l'home ve de la patata, de la patata, de la patata. I és evident que l'home ve de la patata, de la patata, de la patata. Sembla estrafolària aquesta teoria, però es funda en uns fets que veiem cada dia: Hi ha moltes patates que estan mig grillades, igual com els homes ho estan a vegades, Quan veiem que un home té un nas que esparvera tots diem: "refotre, quina patatera". Les patates velles s'arruguen de pell, igual que tot "cristo" quan es torna vell. I és evident que l'home ve de la patata, de la patata, de la patata. I és evident que l'home ve de la patata, de la patata, de la patata. Eh ! Ah ! Patata, patata, patata, patatera. Patata, patata. i és que la patata sempre ha sigut ai ! un assumpte molt pelut. Eh ! Ah ! Patata, patata, patata, patatera. Patata, patata. Que ja Adam i Eva va ser una enredada, que no era una poma, que era una patata ... Eh ! Ah ! Patata, patata, patata, patatera. Patata, patata. Pren una patata i així cara a cara mira-la amb tendresa i digues-li, mare ! Que cada vegada que fem estofat no ens donem compte de l'assassinat I és que la patata és el nostre sustén la fècula, es veu, és un gran aliment. Per això quan et moris ... et dirà el mossèn ... In Fecula feculorum. Amén ! Eh ! I és evident que l'home ve de la patata, de la patata, de la patata. I és evident que l'home ve de la patata, de la patata, de la patata. Lletra i música: La Trinca

3 comentaris:

Striper ha dit...

Uhh ai m'agraden les patatones i molt umm com estan i disfruto molt!!

Delfica ha dit...

Idea: Patatas bocabajo:
Agafes patates, les neteges i raspalles bé per treure tot bocinet de terra de la pell. Les eixugues i les talles del través.
les untes amb oli, hi poses sal i pebre o les herbetes que t'agradin.
Poses el forn a 180 i esperes que agafi la temperatura.
Folres la safata del forn amb paper d'alumini i hi untes AMB ELS DITS un rajadet d'oli. Hi poses les patates cap per avall i les fiques al forn. Una hora. Sublims.
I de res. Petons pantera!!

Goculta ha dit...

patates bocabajo, ho provaré delfica, com a minim és un altre punt de vista.

Les patates son molt recurrents striper, lliguen amb tot! (o gairebé)